Partnere

Stop-spild-af-mad

Organisationen Stop Spild af Mad er Danmarks største bevægelse mod madspild med over 60.000 medlemmer. Organisationens rapporter, statistikker og data er brugt til at udvikle spørgsmålskortene i spillet.

trade-fair-sort

Trade Fair (herunder Scandinavian Baby Products) producerer og distribuerer kvalitetsprodukter til babyer og børn. Med deres store fokus på såvel miljømæssig som social bæredygtighed, så vi et perfekt match, og etablerede samarbejde i 2019.

daka_refood_rgb_small

Daka ReFood indsamler og genanvender madaffald på en måde, der giver bedst mening miljømæssigt og økonomisk. Som samarbejdspartnere kan vi arbejde mere holistisk med madspild – både ved at se på, hvordan vi kan forebygge og genanvende.

broeruphus_efterskole_logo

Brøruphus Efterskole er en af vores ambassadørskoler, som bl.a. har bronzemærket i økologi og arbejder dagligt på at mindske madspild. Efterskolen indgik i et forløb på fem måneder, hvor spillets effekt blev målt ved at veje elevernes madspild og teste deres viden.

tirstrup-logo

Tirstrup Idrætsefterskole har stort fokus på sund kost og en aktiv hverdag. Som ambassadørskole har efterskolen deltaget i et fem måneders projektforløb, hvor eleverne prøvede kræfter med brætspillet Food Spinner.

%d bloggers like this: