Food Spinner

foodspinner2.0-1-mindre.jpgFood Spinner er et sjovt og lærende brætspil for børn og unge. Spillet er opdelt i tre kategorier, som understøtter tre forskellige læringsstile – en sproglig, visuel og kropslig. Kategorierne udfordrer altså spillerne på forskellige niveauer med udfordringer, der alle har fokus på fødevarer. I sidste ende betyder det, at udfordringerne giver spillerne tips, tricks og en større viden om mads anvendelse eller holdbarhed.

Spillet er for hele familien, da både voksne og børn bliver udfordret på deres viden om mad. I hold på to eller tre personer kæmper I mod hinanden i en dyst om at bekæmpe madspild. Et korrekt svar giver ét point i køleskabet, mens et forkert svar ryger i skraldespanden. Til sidst kan I tjekke, hvor meget mad i samlet set har reddet – eller smidt ud!

Spillet blev oprindeligt designet til brug i undervisningssammenhæng – eksempelvis som alternativ læring i “Madkundskab”, som et afbræk i køkkentjansen eller i forbindelse med emneuger – men der er ingen grænser for, hvilken kontekst spillet kan inddrages. Vi har set mange eksempler på, at spillet også spilles i frikvarterer, i de private hjem osv.

gif-egg

 

 

Alder: 7+

Antal spillere: 4-12.

Spilletid: 10-50 minutter.

 

 

 

 

 

 

Food Spinner forhandles i følgende butikker:

Arnold Busck
Nikostine
Legeakademiet
Legebyen